BUDVA – KOTORR 1 DITE €15

1 , 8 , 15 , 22 , 29 Shtator
6 , 13 , 20 , 27 Tetor
3 , 10 , 17 , 24 28 , 29 , 30 Nentor

PROGRAMI:

Nisja nga Tirana ne oren 06:00.(Nisja nga Durresi ne oren 05:35)
Kryerja e procedurave kufitare ne Muriqan. Ndalese e shkurter per te konsumuar mengjesin.
Vazhdojme drejt Malit te Zi ku viziten e pare do  e kryejme ne qytetin e Kotorrit ku në drejtimin
e guidës tonë do të vizitohen atraksionet më tërheqëse të këtij qyteti.(Opsionale shetitje me varke
ne gjirin e Kotorrit 5 euro extra per person , pjesmarrja minimale 35 persona ) . Me pas nisemi
drejt qytetit te  Budves  per te vizituar Qytetin e Vjeter, kercimtaren e Budves, Portin e
Jahteve.Qendrim ne Budva.Me pas nisemi drejt Shqiperise .Mberritja ne Tirane & Durres ne
darke .
Fundi i Sherbimit tone !
Sugjerohet te keni me vete :
Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba per nderrese ,fruta te thata, aparat fotografike , cokollata ,

NE CMIM PERFSHIHET
– *TRANSPORTI VAJTJE – ARDHJE
– *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT
NE CMIM NUK PERFSHIHET
– *SIGURACIONI JETES NE UDHETIM

POLITIKAT E FEMIJEVE:
0-2.99 VJEC PA PAGESE
3-12 VJEC PAGUAJNE 10 EURO
MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

SHENIM

– PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE
– PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

– PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË

20 (NJËZET)

– NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
– AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA
PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
– NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN
NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR